EN MARCEL I EN DANIEL SÓN ELS SUPERSTARS D'AQUESTA SETMANA


Aquesta setmana el SuperStar de primer A ha estat en MARCEL, que ha vingut acompanyat del seu pare. Tots dos ens han explicat que el seu pare és MOSSO D'ESQUADRA. Ell treballa a l'oficina de les Corts amb un equip de 30 persones! Tot i que pot treballar durant les 24 hores del dia, el seu horari és de 9 a 6 de la tarda i els mateixos dies que nosaltres. 

Ens han explicat que hi ha diferents unitats dins dels mossos d'esquadra i que cada una d'elles s'encarrega d'una cosa, com per exemple el salvament marítim, que són aquells que salven a les persones al mar i van amb llanxa. Però nosaltres teníem moltes preguntes, i ens les han respòs totes! Hem volgut saber com era l'uniforme, si porta proteccions, quins vehícles utilitza...


El SuperStar de primer B ha estat en DANIEL

Ha vingut el pare de'n Daniel!!
Ell és taxista i ens ha explicat un munt de coses!
 

Treballa en el torn de nit i per aquest motiu dorm molt poquet.
A més a més ens ha explicat que, fa molts anys, els taxis no eren com els d'ara. Eren carros amb cavalls. Això ens ha encantat!!

 

També ens ha explicat que ara els taxis porten un número per saber de qui és el taxi i com funciona el taxímetre!! És una aparell que porta el cotxe on marca el preu que hem de pagar. Depenent del lloc on volem anar, pagarem més diners o menys.

Els taxistas tenen un carnet per poder portar el taxi. Han d'estudiar per a poder tenir-lo!! El pare de'n Daniel ens l'ha ensenyat i hi havia la seva foto!!

També ens han portat un taxi de peluix que el Daniel té des de fa quatre anys!! Hem jugat amb ell i ena ha agradat molt!!
Gràcies per aquesta estoneta!!


MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AQUESTA ESTONA AMB TOTS NOSALTRES :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada